Met toegang tot een eigen fabriek en relaties die jaren gespecialiseerd zijn in de”craft of leather” is Exalize.NL al tientallen jaren een begrip als het gaat om lederen jassen.

Wat begon als een groothandel die voornamelijk private labeling deed voor bestaande en opkomende merken zag RBM in dat het ook tijd werd voor een eigen huismerk met een compleet nieuw platform.
Om hen eigen relaties als groothandelaar niet te schaden besloot RBM niet onder hen groothandel platform te werken maar onder “Exalize.NL” dat afgeleid is van het arabische Exalt en bestemd is voor de particulieren markt.

Wel waren zij het over eens dat het huismerk “RBM” moest heten vanwege de bekendheid van de naam.

Kwaliteit is key! Exalizé.NL maakt gebruik van uitstekende bronnen, waar leer van de beste kwaliteit wordt ontwikkeld en gefabriceerd. De kwaliteit van lams-, rund-, en buffelhuiden worden als de beste van de wereld beschouwd.

De kracht van Exalize.NL is dat extra service te geven aan de klant om na te gaan wat de maten zijn zodat wij een perfect jasje kunnen opsturen. Wij nemen dan ook graag contact op met de klant om het een en ander te bespreken.

Een goede communicatie en een vriendschappelijke omgang tussen fabrikant en werknemers staan bij ons hoog in het vaandel. Plannen voor de toekomst zijn er om de levensstandaard van de armen te verhogen.

Exalize.NL doneert 1 euro per item die binnen komt aan een goede doel.
Wij geloven erin om anderen zoveel mogelijk te helpen en een groter tafel te bouwen dan een groter hek.