Condities

 

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Bij Exalize.NL kunt u veilig online betalen.

Wij rekenen geen extra kosten voor onderstaande betaalmethoden.

Met iDEAL betaalt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen. U rekent af in een beveiligde omgeving van uw bank. Het grootste voordeel van iDEAL is dat uw betaling, onafhankelijk van uw bank, direct door ons wordt ontvangen. U bent dus verzekerd van de snelste verzending. Voor uw iDEAL betalingen kunt u bij ons gebruik maken van het beveiligde betaalsysteem van Mollie. Betalen via Mollie is extra veilig omdat uw rekeninggegevens altijd afgeschermd blijven wanneer u online betaalt.

PayPal ​is een online betaalmethode van Exalize.NL waarmee u makkelijk en veilig online uw betalingen kunt doen. Wilt u gebruik maken van deze eenvoudige betaaldienst, dan dient u een (gratis) account aan te maken bij PayPal.

Wanneer u een PayPal-account heeft geopend kunt u makkelijk uw bankrekening en/of creditcard(s) aan uw PayPal-rekening koppelen. Op deze manier bepaalt u zelf hoe u betaalt en hoeft u dus geen zorgen te maken of er wel voldoende saldo op uw PayPal-rekening staat.

Sofort Banking is een andere variant op het betalen per bank en maakt het mogelijk om vanuit 10 verschillende landen (waaronder Nederland) te betalen via uw eigen vertrouwde bankomgeving. De betaling wordt direct door ons ontvangen, zodat uw bestelling direct kan worden verwerkt.

LEVERTIJDEN

Nadat u een bestelling geplaatst heeft, ontvangt u automatisch per email een bevestiging van uw bestelling. Bovendien ontvangt u van ons op werkdagen binnen 24 uur per email bericht of er voorraad is en wanneer uw bestelling verzonden zal worden. Indien voorradig, worden bestellingen binnen 24 uur verzonden

RUILEN/RETOURNEREN

Aanbiedingen mogen niet geruild of geretourneerd worden.
Wilt u een product retour zenden, dan kunt u ervoor kiezen om de kosten van het product teruggestort te krijgen. Ook kunt u een ander product van onze website uitkiezen. Indien u de kosten teruggestort wilt krijgen, dan houden wij ons aan onze verplichting om deze binnen 30 dagen naar u over te maken.
Mocht er sprake zijn van fabricagefouten, nemen wij de producten natuurlijk ook retour.
Het omruilen of retourneren van artikelen dient binnen een termijn van 10 werkdagen vanaf de dag van ontvangst te gebeuren. Dit kan alleen als de artikelen ongebruikt zijn en in de originele onbeschadigde verpakking door ons retour worden ontvangen. Dit is noodzakelijk vanuit hygiënisch oogpunt. De kosten van het retour zenden zijn voor rekening van de klant.

 

PERSOONLIJKE GEGEVENS

De door u verstrekte gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en niet doorgegeven aan derden. De bestelgegevens worden uitsluitend door ons gebruikt om uw bestelling te verwerken en uit te voeren.
De persoonlijke gegevens zullen wij niet gebruiken voor ongevraagde reclame. U ontvangt slechts email ter bevestiging van uw bestelling of e-mail die betrekking heeft op uw bestelling.

 

VRAGEN/KLACHTEN

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u toch nog vragen of klachten heeft, kunt u ons altijd een email sturen. Wij streven ernaar binnen 24 uur een reactie op uw email te kunnen geven.

 

GESCHILLEN

Op overeenkomsten tussen Exalizé.NL en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben is het Nederlands recht van toepassing.